perjantai 7. maaliskuuta 2014

Lomaa, flunssaa arkea, pitkiä päiviä, harmautta, plussa-asteita ja koiranäyttelyyn valmistautumista :)



Ajattelin vähän laajentaa tämän blogin sisältöä, sillä pelkillä koirajutuilla tää on hieman tyhjänpäiväistä, kun arkena ei oikein mitään kummallista yleensä tapahdu :)

Tänään aattelin päivitellä nyt parilta viikolta kuulumisia näin perjantaisen vapaapäivän kunniaksi! :) 


Viime viikko meni Vaasassa hiihtolomaa viettäen :) Piruvie, sunnuntaina lähdin kotoa ja maanantaina olinkin sitten illalla jo kipeä, meni loma vähän reisille siinä mielessä, että toi flunssaolo on aina niin perseestä! No, onneksi mun ihana perheeni piti musta hyvän huolen :) Kateltiin leffoja, telkkua, dippailtiin kasviksia, käytiin shoppailemassa niin äidin, kuin mummonkin kanssa :) Eli todella ihanaa laatuaikaa :) Ja kiitos vielä hurjasti kaikesta, mitä sain! <3 Uusi ripsari, vaatteita ja lisää protskuvanukasjauhetta! :)

Loman alkuun näin ihanaa ystävää ja kävästiin sitten Vaasan Amarillossa nauttimassa ihanat Mexican Chicken-annokset :P Olipa hyvää! Ja tämän kruunasi tietenkin Jonnan itsensä leipoma aivan ihana ja suussasulava suklaakakku teen kera :) Kiitos! Oli nannaa :P 

Muutoin oli ihanaa vaan olla kotosalla, käydä koko poppoon kera lenkeillä ja sain seuraa myös reippaasta serkkupojasta Jamista :) Mummolassa sain kolmen vuoden edestä laskiaispullia (eli 3), pari vohvelia ja suklaakonvehtiakin meni kaupaksi, ihanaa oli myös hörppiä pitkän lenkin päälle kaakaota mummon ja serkkujen kanssa :) 
Yhtenä päivänä käytiin makkaranpaistossa, tällä kertaa uimarannalla kun vakiopaikka oli täyteen ammuttu :) :D Vaan ei se hyinen merituuli nyt niin kovaa puhallellut, jottei oltais tarjettu :) Koiratkin sai muutamat suupalat :) Hiihtolomaisin käydään aina makkaraa paistamassa ja yleensä myös Keskisellä, tänä vuonna ei kuitenkaan menty, eikä mulla olis ollut penniäkään rahaa sinne :D 

Mutta, koirat olivat iloissaan ja oli mukavaa olla ihan vain oman perheen kanssa :) 


Mies tuli Vaasaan junalla perjantaina, ai että sitä jälleennäkemisen riemua! <3 Koiratkin meni ihan onnesta sekaisin :D Niin ja samana iltana nähtiin sitten myös kaveripariskuntaa Lauraa ja Juhaa ja niiden Lana-koira oli tietenkin mukana :) Kivaa oli höpötellä olohuoneessa istuskellen, keksejä syöden ja finnrexiä juoden :D Koirat oli edelleen sitä mieltä, että tuo pentu on niiiiiiin rasittava! Pate on kaikista myrtsein, Jade kiljahtelee kakaralle tomeraan sävyyn ja kehottaa pitämään hajuraon sopivana, kun taas Ruska jonkin verran jopa antoi pienen haistella ja vähän se omakin häntä siinä heilui :) Ihana Mamma <3 :) 



Viikonloppu meni sitten perinteiseen tapaan, minä ja Joppi tehtiin porukalla ruoka lauantaina, tällä kertaa chiliranskalaisia ja kanaa kermakastikkeessa, nams! :) Jäkkärinä hedelmärahkaa, eli ihan vaan cocktailhedelmä purkki ja maitorahkaa ja sekasin niin avòt! Sauna oli myös paikallaan lauantai-illan päätteeksi ja tietty saunalimppari!:) 
Loma oli kaikenkaikkiaan todella mukava ja rentouttava, vaikka flunssa piru esti jumpan ja häiritsi yöunia, vaan näin se lienee, että joskus sitä vaan pitää sairastaakin - en kyllä ois piitannut sitten yhtään!










Tuossa tollaset hauskanpuoleiset lomakollaasikuvahommelit lomalta :) 

Tänään onkin sitten mun mielestä ihan eka ihka oikea kevätpäivä, plusasteita on 5,3 ja vettä sataa, on harmaata ja tylsää. Piakkoin pitäis pukea tuo rääpäle haalariin ja lähteä haukkaamaan happea :) 
Tällä viikolla on pirpana jo pesty, sekä harjailtu sen päälle ja tänään oon harjannut siitä melkoisesti lisää hattaraa :) Huomenna avataan meidän näyttelyvuosi Seinäjoen ryhmänäyttelyn merkeissä :) Pitää vielä isin kanssa yhdessä siistiä tassukarvat ja vielä vähän harjailla, tuota untuvaa kun on ihan kaikkialla! Sitten vielä kun imuroittee niin kehtaa päästää taas äitin ja iskänkin tänne :) 







Toivottavasti meille ihan uusi tuomari nyt sitten ihastuisi meiän neitiin ^^


 Mukavaa viikonloppua! :) 

1 kommentti: