tiistai 17. joulukuuta 2013

Häntä näyttelee

Vauvan kanssa ihan ekassa kehässä! :) 

Tähän ajattelin kerätä pienen näyttelykollaasin mun ja Jaden ekasta näyttelyvuodesta. Kaikenkaikkiaan näyttelyissä on tullut käytyä nyt 8. kertaa, joten melko keltanokkia ollaan, mutta kyllä tämä tästä :) Neiti on saanut hyviä ja hienoja arvosteluja, vaikkei noita sijoituksia tai ruusukkeita olekaan pahemmin sadellut - vielä :) Ehtii kyllä.

Aloitettiin yhteinen näytelmätaival lokakuussa 2011 pidettävässä Seinäjoen kansainvälisestä näyttelyssä. Tällöin pikkuneiti 8kk esiintyi vielä pentuluokassa, ja ainoana sellaisena saatiinkin heti Rodun parhaan titteli kunniapalkinnon kera, siinä oli mamma äimänä -  ko olis halolla lyöty! Ei ollenkaan huono aloitus pikku kermalta. Virallinen tulos  PEN1 ROP KP :)




Pientä hieman jännittää, onneksi on on tukijoukot mukana!
Tuon jälkeen pidettiin hetki taukoa ja astuttiin kehään uudemman kerran huhtikuussa 2012 Vaasan kansainvälisessä näyttelyssä, jolloin oltiin neidin iän puolesta siirrytty junnuluokkaan.  Jade sai hyvää kehäkokemusta ollen JUN H eli junnuissa, laatuluokan ollen Hyvä.








Seuraavan kerran pakattiin koiruudet autoon ja lähdettiin Kokkolan kansainväliseen näytelmään kokeilemaan onneamme 7.7.2012 - oikein  hellepäivä nurmikentällä! Päivä menikin junnun kanssa hienosti, sillä lähtiessä olimme Erinomaisen arvostelun verran rikkaampia, jee! :) Kotiin siis tuloksin JUN ERI JUK1 Eli neiti voitti oman luokkansa junnuissa :) Jee!
Hyväntuulinen tyty ja pikku Pate
















Ensimmäinen näyttelyvuotemme huipentui Seinäjoen kansainväliseen näyttelyyn lokakuussa 2012, jolloin kisasimme ekaa kertaa nuorten luokassa Japun kanssa :) Meillä oli eka miestuomari ja se oli aika jännä mies se! Slovenialainen Peer Primoz piti Napua ylipainoisena (korkeintaan hieman pyöreä kuten mammakin) ja siksi arvostelu hieman kärsi Jaden saaden kuitenkin erinomaisen arvostelun, NUO ERI NUK 2 eli oltiin kuitenkin omassa kilpailuluokassamme 2 :) Olin siis todella tyytyväinen tytyyn! Reipas mamman kultapallo se on silti, oli tuomari mitä mieltä hyvänsä :)
Rennosti pöydällä, reipas!



Valitettavasti mies oli kameran kanssa aivan jossain muualla kun oltiin kehässä niin sieltä ei saatu sitten kuvaa mun ja Japun suorituksesta, mutta tuossa kuitenkin tuollainen rento meininki kuva, kun ooteltiin vuoroamme :) Hieman epätarkka, mutta kiva tunnelma ja kaunis neito <3

2 kommenttia:

  1. Vaikkei blogin päätähteen liitykään, pakkoa sanoa, että hurjasti on omistajan ulkomuoto muuttunut! :)

    VastaaPoista
  2. Heh, joo on kyllä ja edelleenhän tuota hommaa riittää, ensin aattelin etten ees laita tuota kuvaa, mutta päätin rohkaistua :)

    VastaaPoista