maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulun ja tulevan vuoden väliltä

Murut <3
Ajattelin turinoida kuulumisia tai sen tapaisia tässä joulun jälkimainingeissa ja tulevaa vuotta odotellessa, iik sehän vaihtuu jo huomenna!

Ollaan tosiaan vietetty mukavaa joulua täälä vanhempien luona Vaasassa koko lauma ja koirat on enemmän kuin viihtyneet :) 

Joulupukki oli muistanut myös koiria - tietenkin! Jade porukan pomona sai kunnian avata ensimmäisen paketin mamman vielä hieman avustaessa :) Paketista paljastui mitä ihanin pitkänhuiskea koirapehmo joka vinkuu <3 Kaikki kolme kuonoa yritti yhtäaikaa napata tuon ihanuuden paperin suojista :D Jade kuitenkin sen sitten sieltä sai :) Pate ja Ruska saivat hetken odottaa omiaan eikä yllätyksenä tullut, että siinä odotellessa niiltä meni mielenkiinto ja Pate ryntäsi repimään Jaden hienoa "pitkoa" ja Ruska riepotteli Jaden rakasta valkoista kirahvipehmoa kostonhimossaan... :D Kyllä siinä riitti naurua hetkeksi!
Pikku tontut <3
Joulu sujui siis mukavasti :) Aamusta käytiin pienellä kävelyllä ja koirat sai hetken rallistella vapaana, kun ketään ei ollut liikenteessä :) Käppäiltiin tuohon alle kilsan päähän venerantaan, jonka päädyssä on reippaasti tilaa sinkoilla :) 

Muuten meillä on otettu rennosti, ipanoiden kanssa oltaan käyty lenkkeilemässä ja ovat ne saaneet "kaverin" meidän kaveripariskunnan skottiterrierin pennustakin, joskin tämä kaveruus on kurja kyllä tyystin yksipuolista :D 
Neiti näpsä ja mummin lahjat
Meiän lauma koostuu rotusyrjintää harjoittavista natseista, heh heh! (iskä tosin meinasi, että rodun saksalainen alkuperä saattaa vaikuttaa tähän seikkaan...) En tiedä sitten, mutta tuntuu, ettei nämä vaan kertakaikkiaan lämpene muille! :D Kyllä niillä pari pikku koiraa tuola lenkeillä on sellasia, että hetken kestää tervehtiä, mutta noottia tulee heti, jos liikaa koittavat kaveerata. 

Eilen käytiin pitkästä aikaa koirapuistossa karjumassa ja juoksemassa ja Jade tavalleen uskollisena myös uimassa - mamma oli todella iloinen! Ja kyllä, uimisesta voi varmaan puhua, kun neiti oli mahaansa myöden rypemässä vesi/muta "lätäkössä" joka käsitti melkoisen alueen puiston matalasta päästä... Heh ja heh sitten vaan! Mulla oli taas hetken se surullisenkuuluisa kaksivärinen ei niin vaalea mitteli. Mutta pääasia että oli hauskaa ja isi heitti keppiä! :) Lana-pentu sai raukka taas sellastakin kyytiä, kun ei se pieni hönö oikeen tahdo hyväksyä, ettei siitä tykätä :D 
Eilen oli myös tarkoitus käydä makkaraa paistamassa, mutta paikka oli varattu ja myrskytuulen riehuessa ei jääty odottamaan, koska tämä reipaslukuinen perhe mahdollisesti olisi valmis. Tänään uusi yritys, jahka pimeys laskeutuu. Sitäkään ei kovin montaa aikaa tarvitse odottaa. Tulisi nyt sitä lunta, niin piristäisi kummasti ja Jade pääsisi möyrimään hankeen - likaantumatta. Se jos joku rakastaa lunta! Siinä on niin ihana kieriä, sitä voi kaivaa ja on aivan huippua, että sitä voi syödäkkin! 


Japua unettaa
 
Ja Patea kanssa :)

Ja lopuksi...


Jade toivoo, että niitä raketteja ei ammuttaisi koko yötä että saisi nukuttuakin!
Meidän lauman puolesta Oikein Mukavaa uutta vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti