keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Hellurei vaan pitkästä aikaa taas! :) 

Viimeksi kirjoittelin uusista tuulista, nooh, kyllähän siinä oli perää, olin tosiaan viikon Vepsäläisellä harjoittelemassa, mutta, en saanut sielä tehdä sellaisia tehtäviä, joita näytön hyväksytysti läpisaaminen ois vaatinut, joten palasin takaisin RePackin pariin :) 

And yes, it's good to be back! 



Niin se menee, suunnittelet jotain ja kun lähdet sitä toteuttamaan, ei se aina vastaakkaan odotuksia. Näin tällä kertaa :) Vepsäläisellä oli tosi mukava porukka ja olihan se nyt tosi siisti työympäristö, makeita design huonekaluja pitkin myymälää, kyllähän niissä katse lepäsi, mutta muutoin se homma ei sitten vain toimannutkaan.

Noh, ei haittaa yhtään :) Nyt pääsen taas tositoimiin, jotka tosin alkavat heti etäpäivien muodossa :D Ei se kato mitään, onpahan kevyt lasku :) 

Mutta hei, pitkästä aikaa vähän uusia kuvia, on nimittäin tullut jonkin verran lisäiltyä niitä tuonne Instagramin puolelle, joten miksipä ei sitten tännekin, kun kerran tuolla uudella luurilla saa mukavan tasokkaitakin kuvia :) 

Oon muutenkin ollut ensimmäiseen HTC-puhelimeeni tosi tyytyväinen :) Se on hieno, mukava kädessä, siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet, joita pidän tärkeinä ja ennen kaikkea, se ei oo mikään jättiläismäinen halko vaan juurikin mun pieneen käpälään sopivasti istuva ja muotoilultaankin kaunis :) 

Mutta! Niitä kuvia! :) 





Talvi tuli! Varustus kuntoon :)






Ruokavalion laitoin kuntoon viikko sitten maanantaina ja eilen tiistai aamulla ilokseni huomasin, että kropasta oli lähtenyt kaksi kiloa, mitä luultavimmin vain nestettä, mutta huippua silti :) 

Ah, nyt ei tunnu enää pullapitkolta! :D 





Vepsäläisen sisustusillasta nappasin kainalooni Tempurin tyynyn ja BoConceptin ihanat tuikkukipot :)





Annon ihanat Pisara petarit pääsivät pakkauksestaan ja mun unia lämmittämään :)



Pipolle on oikeesti jo käyttöä! :) 


Eilen näin taas Jonnaa, käytiin ihanassa 1 rum och kök- kahvilassa, tuo kuva on nyt viime kerralta, mutta samanlaisen kaakaon join eilenkin, joten saa luvan kelvata! :) 

Mun pieni vauva Riia on jo maistanut kiinteää ruokaa, eli jauhelihaa on päässyt makustelemaan ja oli kuulemmastaan kelvannutkin :) Hieno tyttö! ^^ Pian sille saisikin jo alkaa kattelemaan jonkinsortin pentutaulutinta - ja pantaa, ehkä jotku söpöt pentuvaljaat kanssa :) Odottelen nyt vähän, miten se kasvaa :) Neiti saattaa mahdollisesti jäädä kleiniksi kokonsa perusteella, joten turha hötkyillä varusteiden kanssa yksiä valjaita enempää, mulla nimittäin on jo rinsessalle Hurtan pinkit valjaat - ja hihna, hihiii, en vaan voinut vastustaa! 

Synttärit lähestyy, äidin upea, kaiverruksella varustettu Kalevala korun Suojassa-kaulakoru on paketissa ja hyvässä tallessa, samoin mun toivoma Kalevala korun Sydänsormus, joka tilattiin hyvissä ajoin ja onneksi tuli myös oikean kokoinen :) 
Onhan se tavallaan vähän tylsää, kun sitä yllätysmomenttia ei ole, mutta on se kivempi saada sellainen lahja, josta itse tykkää ja jota sitten myös käyttää / pitää :) 

Mun suklaiset protskumarengit oli ihan täys failure, niistä tuli ihan törkeen kuivia ja mauttomia, ei sitten tehdä marenkeja synttäreille! Perhana vie :D

En aio sielä muutenkaan syödä mitään hyväskää, ihan turha, kun tietää, että joka kerta tulee vaa paha olo ja pöhö päälle! Nyt kun siitä oon huudellut vielä tääläkin, pitää tosissaan sitten kans pitää sanansa! ;) (sehän se idea olikin) :D Hahaa! Mutta hei, oon jo tosi hienosti pitäytynytkin herkuttomuudessani :) Hyvä minä, nimittäin paria poikkeusta lukuunottamatta en oo kajonnut herkkuihin elokuun lopusta :) 

Jee!!! 

Oisko se tältä erää siinä? Vois olla, niin sais mennä kyhäämään lounasta ja pian sitten hakemaan mammaa töistä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti