keskiviikko 17. syyskuuta 2014

HABITARE BABY!

Jep, kuten otsikkokin kertoo, sain aivan mahtavan tilaisuuden, kun pääsin työssäoppimaan myöskin Habitare-messuille! :) 
Olin tyypilliseen tapaani enemmän kuin innoissani, kun sain tämän tietooni - sekä samalla hiipi pieni jännitys, sillä mun oli siis määrä lähteä sinne töihin eikä vain kiertelemään ja keräilemään esitteitä :) 

Ja hei, matka Helsinkiin ylipäätään - ihan huippua!

Sain sitten tehtäväksi keksiä kysymyksiä meidän osastolle eksyville messukävijöille :) Nastaa! 

Tiistai aamupäivällä siis hyppäsin ohjaajani kanssa autoon ja siitäpä se matka sitten lähti!
Huristeltiin Helsinkiin muutaman stopin kautta, kun haettiin vielä viimeisiä kamppeita messuille :) 

Illalla käytiin vielä paikanpäällä katsomassa, mihin se oma osasto nousee, Iskun osaston sisällä oltiin, mutta oma alue saatiin mielestäni hyvästä kohtaa käytävän reunalta, koko osaston keskivaiheilta. Messukeskuksessa tapasin myös Petrin, ohjaajani kollegan :) 

Noh, kun hommat olivat messarin osalta selvät, suunnattiin ohjaajani kämpille, jossa pienellä jännityksellä pänttäsin lopullisessa muodossa olevaa 10 kysymyksen haastatteluani :) 

Ruokailut olivat hieman köyhemmät, kun ei ollut jääkaappia, mutta hyvinhän sitä hengissä reissusta selvisi, hehe! :D


Hilpeyttä herättävä aamupala: vettä, tuoremehua, jogurtit ja puolikas korvapuusti per naama

Pakollinen peilikuva ennen lähtöä :D


Kulkulupa check, Let's get ready to rumble!


Keskiviikkona olikin sitten tosiaan ammattilaisten päivä! :) Päästiin messukeskukseen ja auton parkkeerauksen jälkeen ilmenikin melko pian, että oleellisin tekijä, eli esiteltävä tuote (sekä ne mun kysymyspaperit!) olikin kateissa! Hupsista! :D Oltiin laitettu osa tavaroista siis säilöön kaappiin osastolla, joka olikin sitten Iskulaisten toimesta siirretty varastoon, eihän ne tienneet, että meidän kamoja oli sielä :D Voi ei! Onneksi ne sieltä löyty lopulta, pienen pieni kriisi siinä heti aamusta! 

Saatiin lopulta osasto pystyyn ja alettiin jakamaan esitteitä ohikulkeville kävijöille :) Kuuntelin tarkkaan, mitä Petri ja Juha kertoivat ensiesittelyssä olevasta Kaluste RePackista ja keskityin hymyilemään ja tervehtimään asiallisesti ohi kulkevia. Pikkuisen meinasi jännittää meikäläistä :D Siinä sitten hetken keräilin itseäni ja pistin itteni vaan reilusti likoon! Eikä ne ihmiset purreet. Päinvastoin, esitteitä meni reilua vauhtia ja porukka oli todella kiinnostunutta! Jee! Mahtavaa! :) Palaute oli vain ja ainoastaan positiivista, miten hienoa ja antoisaa onkaan työskennellä tolla lailla täysin itselle vieraassa ympäristössä, messuilla, jutella ja esitellä tuotetta ventovieraiden kanssa :) 



Totta se on, sielä on sohva sisällä! 



Mähän olinkin sitten pienen alkujännityksen jälkeen kuin kala vedessä ja vedin valittamatta loppuun saakka, vaikka kroppa huusi hallelujaa kaikesta seisoskelusta, hyvä reipas minä(kin) :D 
Iskulla oli vielä päivän päätteksi osastollaan "bileet", jossa oli buffetpöydät, eli ilmaista juotavaa ja syötävää, nice! Itse en alkoholia juuri käytä, mutta monet nauttivat puna,- valko,- ja kuohuviiniä ruokaisan salaatin ja leipien kaverina. 

Jäätiin koko poppoo sinne tietysti hillumaan vielä, tapasin muuten päivän aikana vielä kolmannenkin RePackin osapuolen, Jonnen.

Iskun piikiin :P


Vitsit, että Hesassa oli jo pimeää! Ja niin paljon kaikkea häppeninkiä vielä myöhään illalla! Vaasa, HÄPEÄ.
Ratikalla seikkailtiin kämpille ja sitten siinä vaatteet vaihtoon ja soittoa äidille, kun Juha ja Petri vielä jäivät vastapäiseen puistoon työasioita puimaan.
Heh, kauheet hehkutukset olivat paikallaan ja äiti oli iloinen lapsen puolesta :)



Torstaina aamupala oli karjalanpiirakan verran monipuolisempi :D


Torstain outfit (:



Torstaina oli sitten kahteen asti vielä ammattilaistenpäivä ja kahdesta eteenpäin ovet olivat avoinna myös yleisölle :) Älyttömän upeaa oli työskennellä, vaikka kroppa kiukutteli vielä eiliseltä, hyvin sitä vaan jaksoi kuitenkin, kun oli niin mieluisaa puuhaa! :) Hommat sujui samaan tapaan kuin edeltävänä päivänä, näytös tasatunnein siitä, miten kaluste RePack puretaan, sielä siis oli koko messujen ajan sisällä Iskun sohva, jotta pystyttiin kunnolla esittelemään tuote. Pojat siis purkasivat ja pakkasivat sohvan pakkaukseen ja ihana Saija Palin kävi spiikkaamassa näytökset :) 


Meidän osasto :)



RePackin pojat :)


Täytyy sanoa, että olin kyllä niin hurmioissa koko messuista, aivan mielettömän upea kokemus ja miten upea yhteishenki Iskun porukalla oli :) Myyjiä ja muuta henkilökuntaa oli osastolla paljon ja kaikki olivat todella mukavia :) 



Tähän Junetin keinutuoliin ihastuin <3



Saatiin tosiaan torstaina kaikki suomenkieliset esitteet jaetuksi, tuotetta kehuttiin valtavasti, palaute oli kaikki positiivista, tuotteesta otettiin kuvia ja eräs nainen, jota haastattelin halusi jopa tviitata siitä! :) Vähänkö upea debyytti kaluste RePackilla! :) Kyllä kelpasi olla edustamassa RePackia ^^ 

Kyllä sain niin hyvillä fiiliksillä lähtä kotia kohti, kaikkensa antaneena ja niin mahtavissa euforioissa, että huhhuh! :D 
Saas nähdä, mitä ensi vuoden Habitare tuo tullessaan.... :D No, siihen on vielä aikaa, mutta tämän vuoden Habbari jää kyllä mieleen erittäin hyvänä  kokemuksena ja lämpimänä muistona kaikista upeista hetkistä :) 

Kiitos ja kumarrus RePackin pojat, että sain tulla ja olla avuksi! :) 


Mikä RePack??

RePack on suomalainen huippuhieno keksintö, yksinkertaisuudessaan uudelleenkäytettävä pakkaus :) 

Tässä tekstissä esittelemäni Kaluste RePack on polypropeenia, jonka sisäpinta on laminoitu, se on siis paitsi kova ja kestävä, likaa ja vettä hylkivä, myös hellävarainen kankaalle, sekä äärimmäisen ergonominen, sillä siinä on 18 kantokahvaa, mistä ottaa kiinni. Pakkauksen purkamiseen ja pakkaamiseen menee vain minuutti ja se on täysin roskaton, fiksua vai mitä? :) 

Tässä vielä linkki Iskun nettisivuille, jossa esittelyä ja samalla voi käydä äänestämässä RePackin puolesta :) Käyhän katsomassa! 

http://www.isku.fi/news/view/etusivu-ajankohtaista

RePackin löytää myös Facebookista!

https://www.facebook.com/OriginalRePack

Sekä tietysti omat viralliset kotisivut

http://www.originalrepack.com





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti