tiistai 2. kesäkuuta 2015

House2 Seinäjoella

Ensinnäkin, oikein hyvää kesäkuun toista! Ja toiseksi, pyydän vilpittömästi anteeksi blogissa vallinnutta "radiohiljaisuutta"! Ei vain yksinkertaisesti ole ehtinyt päivitellä, koska tosiaan se koulu tuli loppuunsa, vietettiin viimeisiä päiviä reissuissa ja kakkukahvitellen ja sitten oli jo valmistujaisjuhla koulussa ja siihen päälle juhlat kotona.

Otsikkoon palatakseni haluaisin esitellä teille Seinäjoella suht tuoreen yrityksen, johon kävimme tutustumassa viimeisillä luokkamme yhteisillä retkillä, nimittäin House2, joka tarjoaa talopaketit, keittiöt ja takat. House2 siis myy ja markkinoi Hartman Koti talopaketteja, heillä on myös suunnittelupalvelu, jossa voi käydä yhdessä suunnittelijan kanssa läpi vaikkapa unelmiensa keittiön.

Me osuimme paikalle sopivasti eräänlaisena avoimien ovien päivänä ja saimme kiertelyn ohessa kakkukahvit, tai tarkemmin piirakkakahvit, ja vielä tarkemmin omassa tapauksessani piirakkaa ja mehua. Hehe, mutta kuitenkin!

Tässä kuvia tuosta ihanasta ja opettavaisesta, sekä minimalistin lumoavasta retkestä!





Siistiä ja simppeliä, minun makuuni!



...mutta myös perinteisempää tyyliä siitä pitäville, tämäkin on nätti!



Mustavalkoisuus on edelleen trendikästä ja se näkyi miltei kaikkialla, kalusteissa ja tekstiilivalinnoissa, sekä pienesineissä.





Korkeakiilto valkoinenkaan ei ole vielä poistunut muodista, ja ihan hyvä niin, sillä onhan se nyt kaunis silmään ja sen kanssa on helppo sovittaa muita sävyjä. 

Ja tässä laatoituksessa oli käytetty aivan upeaa, harmaata kuusikulmaista laattaa! 

Nämäkin muodot ovat palanneet muotiin.


Armelias ratkaisu lyhyemmällekin käyttäjälle!


Huullettu allas on siisti ja näyttävä, vaikkakin sitten tavallista hintavampi.


Pakollinen retkiselfie !



Hauskat Hattivatit, lapsen oma minikeittiö, veikeät hyllyt ja suloiset pienet jakkarat olivat hellyttävä kokonaisuus :)



Kiukaissa oli havaittavissa selkeänä trendinä pyöreä ja kapea muoto, kalvakan vaaleita kiukaita oli kaksi ja ne ovat kieltämättä perinteisiä säväyttävämpiä. Hintaa en uskalla edes arvailla... 





 Vaalea ja valkoinen, myös korkeakiilto, sileä ja struktuuripintainen jatkavat voittokulkuaan myös takka osastolla. 

Enpä ole ennen nähnyt korkeakiiltoista,valkoista takkaa! Täytyy myöntää, että allekirjoittaneen silmää miellyttää kovin. 
Vaan kuinkahan valkoisena mahtaa pysyä ja kauanko? 


Takanpäälle ja ympärille asetellut koriste-esineet olivat muodoiltaan simppeleitä ja mukailivat vaaleaa värimaailmaa, mukana hiukan trendikästä kuparia.


Yläkerrassa oli siisti pöytäryhmä, jossa on mukava istuskella, selailla kuvastoja ja nauttia maisemasta, joka avautuu isoista ikkunoista, tai pikemmin lasiseinästä.


Eikä tarvinnut tyhjin vatsoin tai kuivin suin lähteä takaisin Ilmajoelle!


Huonetilat olivat valtavan korkeita, lasista seinäpintaa oli paljon ja kokonaisuus oli melko musta-valko-vaalea, pienin yksityiskohdin maustettuna. Nämä vanerisilta vaikuttavat pallovalaisimet toivat mukavasti vaihtelua ja ripauksen lämpöä hieman hallimaiseen ja kolkkoonkin tilaan.

Kaikenkaikkiaan hieno, opettavainen ja silmiä hivelevä reissu. Kiitos vain ihanalle Mikko-opelle, joka tämänkin meille järjesti :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti