torstai 27. elokuuta 2015

Kesän viimeisiä viedään

Totta se on, kesä alkaa olla tältä erää paketissa. Etenkin nyt se lyö tajuntaan, kun lupasivat niin sadetta ja viilenevää.

Masentaako? Ei.

Oon koko kesän kiltisti ja puuttumatta seurannu loputonta ruikutusta, miten paska kesä on ollu, koska kylmä, koska ihan paskaa ja valivalivinkuvinku.

Siis joo, ilmanmuuta makuasia, toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta, en mä sillä, mutta kyllä alko jo kypsyttämään jokapaikasta tulviva valitus :D

Musta tää kesä on ollu just hyvä, omanlaisensa ja auringolle ja kuumalle allergisena oon nauttinut olostani, joskin musta on ollu aivan riittävän hikoiluttavat kelit, ihan siis jo ennen menneen viikon helteitä.

Eräskin ilta oli vaan pakko ihan pienen tanssahtelun jälkeen käydä pesulla ja seistä hetki alusvaatteillaan rappusilla, koska sisällä oli vaan niin oksettavan kuuma ja tukala olla!

Mulla on siis ollut erilainen, opettavainen, hyvä, tuskaisa, hauska, ihana ja kamala kesä. 

Kaikkea siihen on mahtunut, enkä valita ollenkaan.

On ollut aurinkoa, palanutta ihoa, lämmintä sadetta lenkeillä, vilvoittavaa merituulta, kauniin sinistä taivasta, iloisesti laulavia pääskyjä, ulkona leikkiviä koiria, piknikkiä, ystävien kanssa laatuhetkiä, mökkireissua, polttavat auton nahkapenkit, viileät suihkut, kuumat puusaunan löylyt ja koivuvihdat, upeita kukkia, väriloistoa ja jokunen harmaakin päivä tasapainottamaan kirkkautta.


Niin sen pitääkin olla.

Jos haluaa joka päivä pelkkää paahdetta ja hellettä, niin Sahara calling. Ei vaiskaan, kuten sanoin, kukin tyylillään, tykkää siitä mistä tykkää. 
Erilaisuus on rikkaus myös tässä, eikös vaan :) 

Erityisesti koiraperheessä asuvana oon ollut iloinen, kun meidän karvapallot ei oo kärsineet aivan valtavista lämpöaalloista. 


Hovioikeudenpuistossa piknikillä


ja ko piknikin aurinkosaldo

Hups



Meidän venesatama iltalenkillä



Ruska kotipihan vehreydessä



Pieni ja siro, herkkä ja kaunis öö, piiankieli? 


Pihatöissäki tuli hikoiltua ja nautittua sitä D-vitamiinia




Festarineitsyys ei menny tänäkään vuonna, samoin pidin tiukasti kiinni talviturkistani, enkä tainnut liikkua julkisilla paikoilla kertaakaan farkkuja lyhyemmillä lahkeilla, ehkä kerran tai kaksi kaupassa superkuumissa äidin vanhoissa pyöräilysortseissa. 
Ai miksi sellaisissa? Noo ihan vaan koska liian kuuma ja ku omat ei tänä vuonna mahtunu jalkaan, joten. 

Ni. 

No.

Minkäs teet.

 Ensi vuonna sitte eikö.

No joo vaikkei festareilla tullu käytyä, oon kyllä luukuttanu kutakuinki jokapäivä musaa joko napit korvissa tai olkkari/makkarireivien merkeissä.

Niin ja lisäksi tuli riehuttua vaasalaisen punk bändin All Asses:in keikalla Laihian meijerissä, jossa olin 6-kymppisillä mummon ja paapan kuskina.

Oli muuten ihan huippu päivä ja ilta ja no, yöhönhän se venyi.

Loppukesää oon viettäny myös töissä. Lidl on pitäny hyvin liikkeessä ja selkä vääränä on saanu hyllyjä täydentää.

Eli, minusta kaikinpuolin ihan jees kesä '15 :)


Vähä tällästä diipadaapaa tällä kertaa :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti