lauantai 31. tammikuuta 2015

Homma etenee

Kyllä vaan, hommat tosiaankin etenee! 

Viime viikonloppuna tilasin Ikealta uuteen keittiöön kaapit, kodinkoneet, sokkelin, työtason, altaan ja hanan. Äiti oli erityisen innoissaan, ja tietenkin sitä itsekin mietti, että hitsit, nyt ollaan otettu taas askel eteenpäin kohti keittiön päivittämistä 2010-luvulle. 

Tähän vaakasuuntaiseen kaappiin äiti ihastui

Suunnittelijan vapauksin valitsin meille pyöreän altaan

Tämä vaakasuuntaisen kaapin alle, ja korit tietysti äidin lempivärissä ;)

Päädyin välitilalevyyn laattojen tai lasin sijasta (tämä on 2-puolinen, toinen puoli valkoinen/vaaleanharmaa)

Valkoiset rungot, etusarjat koivuviilua, raikasta ja luonnonläheistä

Valkoinen laminaattityötaso kestää käyttöä

Seinillä on tällä hetkellä puolipaneelin jatkeena kelmeän valkoiseksi maalattu lasikuitutapetti kohokuviolla, ne mahdollisesti maalataan jollain hieman "räväkämmällä" kaiken vaaleuden tasapainoksi. Mahdollisesti jollain sinertävän vihreällä, pitää vielä katsoa yhdessä mun väriviuhkoista, mutta tällaista olin suunnitellut:


tai vastaavasti jos tapetit halutaan päivittää:


Vielä vähän lisää "volaa" 

Näistä äidin oli todella vaikea valita, kumpi olis kivempi, enkä kyllä ihmettele yhtään, itsekin tykästyin molempiin.

Tällä viikolla käytiin iskän kanssa RTV:ltä hakemassa lattiamatto (Tarkett vinyylimatto), joka mukailee lankkulattiaa, sävyltään täyteläisempi ja syvempi, kuin kaapistojen etusarjat.
Kattoon valittiin valkosaarninen panelointi, todella nätti ja tuo taatusti toivottua valoisuutta! 

Samalla reissulla ostettiin myös kylppäriin suihkun seinään tulevat valkoiset kiiltävät peruslaatat. Ihana, miten paljon tilaa tuli, kun purettiin ahdas ja jotenkin kömpelö suihkukaappi veke.

 Ja täytyy kyllä vielä mainita, että mäkin otin ensiaskeleen, mitä tulee oman tulevan kodin kalustukseen, tilasin nimittäin Hobby Hallista erittäin kätevän ja upean sohvapöydän!

Tuossa pöydässä ihastuin juurikin tuohon erittäin fiksuun mekanismiin, sillä kannen saa lukittua työtasoksi, eikä tarvitse pitää läppäriä sylissä tai kurkottella liian matalalle sohvapöydälle selkä vääränä. Ja hei, valkoinen, korkeakiiltoinen, mun silmää hyvinkin suuresti miellyttävä.





Toi sohvaki periaatteessa kelpais... Ja toi lipasto... Ja oikeestaan toi mattoki... 

Jepjep, keittiösysteemit alkaa hahmottumaan ja ihanaa, iskä tuli tän viikon maanantaina mun ja Riian kaveriksi pikkuneidin ekoihin näyttelyharkkoihin, toverinaan tietenkin aina yhtä lungi Jade. 
Alku oli jännää, mutta aika pian sekä pikkuneiti että emäntänsä rentoutui ja homma meni ihan putkeen. Taitaa olla luonnonlahjakkuus toi pentu, ei paha.

Mennään siis toistekin! Ylihuomenna taas kohti Maalahtea ja lämmitettyä hallia.

Ja tiiättekö, huomenna mulla alkaa herkuton helmikuu! 

Näin on. Ihan vaan koska tahtotila on nyt julmettu.

Kuitti ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti