lauantai 3. tammikuuta 2015

Tervetuloa 2015!

Noin vaan!

Däämn, miten nopeasti se sitten taas tuli, oli ja meni. 

Vuodenvaihde.

Taas yksi vuosi takana, ja millainen vuosi se olikaan, aikamoinen kaikenkaikkiaan, vilkaistaanpa vähän, mitä kaikkea siihen sisältyikään.

Tammikuussa oli motivaatio kohdillaan ja jumppasin ahkerasti, koulussa pakerrettiin teemapäivän toteuttamiseksi, ei oikeastaan sen kummempaa, pitkiä ja raskaita päiviä, mutta mahtuihan sinne myös iskän 5-kymppiset, joita juhlistettiin perheen kanssa <3 

Helmikuussa se sitten oli se teemapäivä, oli loppuviimein aikasta siistiä se, hiihtolomalla olinkin perheen luona Vaasassa kipeänä, huomasin myös näin jälkeenpäin, että tuolla helmikuulla tää syömisjuttu on ruvennu lähtemään lapasesta tuon syyllistymisen ja retkahtelun suhteen, auts..
Maaliskuussa fiilistelin Juttaa ja Puolen vuoden Superdieettejä ja Voice Of Finlandia, pelleilin Amwayn kanssa (ei enää ikinä  mukaan mihinkään vastaavaan), mahduin ekaa kertaa koon 36 farkkuihin (juu netistä tilatut ja lienivät reilumpaa kokoa, mutta 36 SILTI).

Huhtikuussa heti alkuun huippufiiliksissä Sami Hedbergin keikalla hyvässä seurassa, olin kova muija ja aloitin herkkulakon, vietin huippuhetkiä luokkalaisten kanssa Kauhajoella, käytiin Jaden kanssa kotinäyttelyssä köyhin tuloksin, tuli täyteen vuosi uudessa koulussa, sekä sitten se päivä, kun todellisuus  nosti päätään ja kertoi mulle, miten tyhmä ja sinisilmäinen oon ollut, kun silloinen avomies (nykyinen poikkis, hehe) muuttui kämppikseksi ja nimettömän sormus jäi korurasiaan.
Murskatappio, Mari vs. Elämä.

Siitäkin päästiin hiljalleen eteenpäin ja toukokuussa vietettiin vappua koko perheen kanssa, mukaanlukien tuo silloinen kämppis, herkkulakko oli upealla mallilla ja olo siltä osin mitä mainioin, paljon Vaasassa hengailua, koulupäivät väheni kovaa kyytiä, aloin valmistelemaan omaa yksiötäni tulevaa muuttoa varten toisaalta haikein mielin, toisaalta innostuneena tulevasta kesästä sinkkuna, vietettiin äitienpäivää ja mummon synttäreitä perheen voimin, vältyin hirvikolarilta ja sain makoisat adrenaliinitärinät, tein emämunauksen ja heitin taas tukkaan punaisen värin, (should know better than that), olin muuten hitonmoisen hyvässä kunnossa, noin niinkun omalla mittapuulla, kävin jälleen Naputtimen kanssa näyttelyssä, ekaa kertaa Miljoona Koirassa, ei sen kummoisempia tuloksia, mutta hyvä fiilis :) Mukana äiti ja iskä <3 Toukokuun viimeisenä sitten muutto takaisin vanhempien luo Vaasaan.

Kesäkuussa aloitin uuden herkkulakon, kalastelin syksylle työssäoppimispaikkaa ja sellainen Vepsäläisestä luvattiinkin, kävin ihanien naisten kanssa piknikillä, käytiin Jopin kanssa sen kaksoisiskon häissä <3 sekä seuraavana päivänä äidin kummipoikien rippijuhlissa, vietin helvetin hyytävää juhannusta kotona, lähinnä mummon ja paapan kanssa hyvistä eväistä nautiskellen, aloitettiinpa myös iskän kanssa juoksukoulu! :P

Heinäkuussa juoksukoulu oli hyvällä mallilla, hellettä riitti, käytiin perheen ja serkkupojan voimin perinteisellä Alastaron reissulla kattomassa kiihdytyskisoja, siinä samassa käytiin myös Turussa, ostin myös ensimmäisen sykemittarini, käytiin elämysmatkalla ex tempore Lappajärvellä äidin, iskän ja koirien kaa, jälleen yhdet rippijuhlat ja kaverin ja tämän äidin synttärit, herkuttelua ja hekottelua siis, toinenkin reissu Turkuun kavereiden kanssa, sieltä myöskin sitten laivalle Viking Gracelle, oli aikasta huippu reissu, vaikkain rahaa paloi liiaksi ja laiva keinutti kauheasti! 
Ja hei, vielä ennen kuun vaihdetta uskalsin uimaan! Parin vuoden talviturkki tuli heitettyä - hyvä minä!

Elokuun alussa alkoikin sitten se eka työssäoppimisjakso, kävin Taiteiden Yössä oikein baarissa muutaman kaverin kanssa, sain hajonneen läppärin tilalle tämän kätevän kapineen, jota voi siis halutessaan käyttää myös tablettina, näin kavereita, erityisen ihana visiitti oli Jennin ja Ollin luo, kun emäntä kestitsi herkullisilla letuilla ^^ niin ja toinen mukava kyläily kohdistui Jalasjärvelle moikkaamaan entistä luokkalaista tämän ihanaan kotiin ja seurahan oli mitä parhainta + tarjoilut, nam.

Varmaan kohokohta oli kuitenkin uusimman tatuoinnin saaminen iholle tsemppaamaan vaikeina aikoina (on muuten auttanut monessa kohtaa), kiitos vain vielä Fist of Needles <3

Syyskuu toi tullessaan Habitare messut, joissa meni työskennellessä pari päivää, Helsinkiin tutustuminen jäi tietty hieman vähäiseksi, mutta muutoin mahtava muutaman päivän reissu pääkaupungissa, kokeilin myös pilatesta, muistaakseni tämä jäi kahten kokeilukertaan... Hups... :D 
Innostuin ja sytyin uudelleen kunnolla kirjoittamiselle, löysin paljon uusia mahtavia bändejä ja erilaista musiikkia, kävin alihankintamessuilla Tampereella, sain uuden puhelimen ja vihdoin oma pieni Riia Riiviö Rimpulainen syntyi <3

Lokakuu oli hyvä aloittaa näkemällä pitkästä aikaa ihania ystäviä pizzan ja kaakaokupposen merkeissä sekä viemällä hyvä ystävä baariin ekaa kertaa, itselläkin oli jo jokunen aika  viime kerrasta vierähtänyt, (Taiteiden Yön jos jättää luvuista, niin kolme vuotta, ohoh) eka työssäoppimisjakso tuli päätökseensä ja lähdin sekä haikein että innokkain mielin viikonlopun viettoon ajatuksena, että maanantaista eteenpäin seuraavat 10 viikkoa olisin Vepsäläisellä, vaan olinkin vain viikon ja palasin takaisin RePackin pariin, jes! Siellä Vepsäläisellä ei vain ollut mulle mitään hommaa, kun en saanut toimia myyjänä, pöh!

Niin ja Vain Elämää <3

Tärkeimpänä tuossa kuussa oli kuitenkin: tasaiseen tahtiin kuvia ja uutisia pennun kasvusta ja kehityksestä <3 

Vuoden pimein kuu, marraskuu, jota kauhulla odotin, koska niin paljon synttäreitä, eli herkuttelua ja sortumisia tiedossa. Jep, sairas mieli jälleen vauhdissa.

Noh, alkuun olikin sitten heti Jopin 25 synttärikahvittelut, onnea vaan ja mukavaa oli, piti kovasti iskän sille tekemästä pv-mopon pienoismallista ja siihen perään olikin sitten mahtava Hesan reissu, jossa sain siis muutaman päivän asua itekseni työssäoppimisohjaajan kämpillä, sitten äidin ja mun synttärit sekä isäinpäivällä perään, tuota taas seurasikin pian serkun ja äitinsä synttärit ja taas herkkua nassuun... Oijoi, miten hyvää ja miten väärin... 

Seuraavat tapahtumat olikin sitten vuoden parhaat, nimittäin 21. päivä haettiin äidin ja iskän kanssa pieni Riia Riialainen kotiin <3 ...oi sitä ihmettelyä ja ihastelua ja onnea ^^

Ja 23. päivä mä sain elämäni rakkauden takaisin ja olin varmaan onnellisimmillani koko kuluneena vuotena <3

Joulukuu menikin sitten edelleen työssäoppien, uuden vanhan kullan kainalossa köllien, pennun kasvua ja kehitystä seuraillen, ihania ystäviä nähden, parit pikkujoulut tuli vietettyä ja syötyä ihan päin persettä näin rehellisesti, mutta onneksi elin samaan aikaan hyvin onnellista aikaa uudessa vanhassa parisuhteessa ja joulu läheni.

Työssäoppiminen loppui, alkoi joululoma, vietettiin joulu perheen kanssa, kullan ja omien tyttöjen kanssa, käytiin kyläilemässä, retkeiltiin ja loppujen lopuksi, vietettiin yhdessä neljäs uusi vuosi, käytiin ravintolassa illallisella, katsottiin leffa ja valettiin tinat, vuodenvaihtuessa sain suukottaa rakastamaani miestä ja todeta, ettei tulevasta vuodesta ainakaan huonompi pitäisi tulla!

Näin! Siinä se oli 2014 meikäläisen näkökulmasta :)

Nyt vain pistämään uudenvuodenlupauksia pikkuhiljaa täytäntöön ja nauttimaan viimeisistä lomapäivistä sekä suunta eteenpäin kohti uusia haasteita.

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2015!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti