maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kevään kuulumisia

Heippa taas pitkästä aikaa! 

Tulipa taas melkoinen tauko bloggaamiseen, hupsista ja anteeksi! 

Suurin syy tähän on yllättäen laiskuus ja saamattomuus, mutta myös opinnäytetyön työstäminen, joka alkoi viikko sitten :)

Onhan tuota tekstiä sittemmin syntynyt. Teen opinnäytteeni meidän keittiöremontista, eli raportoin suunnittelun, toteuttamisen ja millainen lopputulos saatiin aikaseksi. 

Tähän väliin täytyy sanoa, että varsinaiset haasteet tulivat kehiin vasta, kun päästiin Laskelmat-osioon. Heh, oliskohan pitänyt pitää vähän tarkempaa kirjaa, mitä, miten paljon ja mihin hintaan mitäkin hankittiin? Olisi voinu juu.

Valmistuminen siis siintää jo horisontissa ja koulun loppuun on enää hyvinkin vähän aikaa, hui! 

Toisaalta ihan huippua, toisaalta haikeaa ajatella, että nyt porukat sitten hajaantuvat kukin omille teilleen, eikä enää olekaan niitä naurunremakoita piristämässä päivää.

Mutta, olen myös innoissani, sillä valmistujaisten suunnittelu on itselle niin mukavaa ja innostavaa puuhaa! :) 

Tää miettii siis jo nyt tyyliin, minkä väriset servetit ja minkä värinen kattaus, minkä asun valitsen, ehtiikö hiukset kasvaa, pitäisikö käydä siistimässä, kaikkea tällaista todella tarpeellista siis pyörii mielessä ;) 

Valmistujaiset tulee olemaan itselleni kolmannet, joten kyseessä ei todellakaan ole mitkään isot juhlat, mutta intiimit ja ihanat niistä tulee taatusti :) 
Juu ei enää mitään yo-juhlien kokoluokkaa kiitos vaan.



Viime valmistujaisten herkkusaldoa :)

Mutta hei! Keittiö on valmis! :) Tai no, ihan pikkiriikkinen lisäys tulee vielä, kun äiti tilasi tähän ruokapöydän ylle pari hyllykaappia lähinnä laseille tai kupeille, joten se vielä ja sitten on ihan koko pakkaus koossa ja kasassa. 

Aika mielettömän upeahan tämä on, kun vertaa vanhaan! :D

Katsotaanpa tähän kohtaan ennen ja jälkeen kuvia! 















Ennen...























Ja jälkeen...







!!! 


Muutakin mukavaa tänne kuuluu, nimittäin sain viikonloppuna maksettua tuon pentuni viimeisetkin erät ja pallero on nyt meitin oma <3

Suuri pieni neiti 6kk on ilmoitettu jo kahteen näyttelyynkin, pentuluokkiin toki, kun vielä ehtii.

Sitä varten on taas käyty näyttelyharkoissa totuttelemassa jo ihan pelkästään isompaan koira- ja ihmismäärään, mikä vei pieneltä puolisen tuntia, että tottui, eikä pelottanut enää, reipas vauva.

Ja miten iso vauva! Hampaat vaihtui jo ja tuon lisäksi neiti menee pian meidän isojen tyttöjen yli kokonsa puolesta :D 

21.3.15

Pikkuisen on pentu vaalentunut siitä mitä oli meille tullessaan! :D

21.11.14 

Niin se aika rientää, ja tässä tapauksessa hyvä niin :D

Ei enää jatkuvaa puremista, pissa- ja kakkapaperihärdelliä, vaan pääosin jo fiksu kaveri, joka osaa jossain määrin jopa pyytää ulos kun hätä (sitä pitää tosin itse olla hoksusta kotosin, että sen huomaa) ja joka osaa jo kävellä lenkillä tienreunassa isojen tyttöjen valjaissaan :) <3

Että semmoinen pieni suuri Riia-Rimpula aka Sipuli, Sipanantte, Pikku Kettu, Rim. Unohtamatta niitä ihanan hellyttäviä kutsumanimiä silloin, kun mamma suuttuu esimerkiksi lenkkikenkien maistelusta ^^ 

Pääsiäinen alkaa tältä erältä olla pikkuhiljaa taputeltu ja sitä ei nyt sen kummemmin vietetty meillä, kuten ei yleensäkkään, mutta herkuttoman helmikuun päälle annoin itselleni luvan nauttia vapaudesta herkutella pitkästä aikaa ilman syyllisyyttä tai morkkista. Ihanaa!

Eläköön trullikarkit! Mun all time favourites :)


Toki noiden lisäksi maistui ne perinteiset "ruohomunat", sekä yksi ällöttävän makea, puoliväkisin syöty pääsiäismuna, joka onneksi meni pääosin suklaapuuron tuottamiseen :D 

Joo, kyllä juhlapyhinä sitä saa ottaa rennosti ja antaa itselleen vapauksia, kyllä sitä arkena sitten ehtii taas olla reipas ja syödä paremmin, pudotti painoa tai ei ja sillä hyvä! :D

Pitkäaikainen haave Peakin hupparista toteutui myös, tuplana! Jee!


Mukavaa pyhää ja aurinkoisempaa kevättä :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti